SON DAKİKA
Hava Durumu

VIPTURKEY 20. YIL GALASINDA ÜNLÜLER BİR ARAYA GELİYOR

İş, magazin, cemiyet, spor, sanat hayatının 20 yıldır nabzını tutan VipTurkey, 20. yılını muhteşem bir geceyle kutlamaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2023 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2023 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
VIPTURKEY 20. YIL GALASINDA ÜNLÜLER BİR ARAYA GELİYOR

İstanbul Hilton Piyalepaşa Otel’de 15 Aralık Cuma günü gerçekleşecek “VipTurkey 20. Yıl Galası”nda ünlü isimler bir araya gelirken, 20. yılı galasına özel olarak alanına damga vuran isimler “Vip ödüllerine” kavuşuyor.

Cemiyet, iş, spor ve magazin hayatının nabzını tutan VipTurkey, 20. yılını göz alıcı bir galayla kutluyor. İstanbul Hilton Bomonti Otel’de düzenlenecek “VipTurkey 20. Yıl Galası”, yıla damgasını vuracak, 2024’e vip bir başlangıç yaptırmaya hazırlanıyor. Dürüst, tarafsız haberciliğin doğru adresi VipTurkey, gündem oluşturan haberleriyle bugün sadece dergi olarak değil, sosyal medya kanallarında da okuyucularına ulaşıyor. 7/24 en güncel haberleri okuyucularına ulaştıran VipTurkey, ünlü isimlerin en samimi açıklamalarda bulunduğu tek yayın organı da oldu. Değişmeyen kadrosu, dürüst habercilik anlayışıyla yıllara meydan okuyan VipTurkey, 20. yılı galasına özel olarak alanına damga vuran isimleri “Vip ödülleri”yle taçlandırıyor.

Alanının en iyilerinin bir araya geldiği galaya katılacak isimlerden bazıları ise Aslı Şen, Tamer Levent, Ercan Saatçi, Sinan Engin, Ertem Şener, Aşkım Kapışmak, Zafer Kozanoğlu, Zeynep Yılmaz, Dilara Koçak, Melda Aksu, Cem Özer, Burcu Şendir gibi isimler katılacaktır. Bekir Aksoy, Gülay Kamaz, Gökay Kalaycıoğlu galanın sunuculuğunu üstlenirken, kırmızı halıda Oylum Seçkin ünlü simalarla röportaj yapacak. Konuyla ilgili açıklama yapan VipTurkey Genel Müdürü Fahrettin Şeker, “20 yıl önce başladığımız bu yolculukta, her zaman vip isimlerin en özel anlarına sayfalarımızda yer verdik. Hep birlikte yürüdüğümüz bu yolda bizi en özel gecemizde yalnız bırakmayacak dostlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. VipTurkey, bundan sonra da hem dergi olarak hem de sosyal medya hesaplarında başarılarla dolu yolculuğuna devam etmeyi hedefliyor” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.