SON DAKİKA
Hava Durumu

104 YILLIK BÜYÜK GURUR!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Fatsa’da düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
104 YILLIK BÜYÜK GURUR!

Şehir Stadı'nda düzenlenen törende öğrenciler aileleri doyasıya eğlendi.

23 Nisan Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümü Fatsa’da düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Şehir Stadı’nda düzenlenen etkinliklere Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İlçe Kaymakamı Avni Kula, kamu kurum ve kuruşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Yapılan konuşmaların ardından, ilçe genelinde düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program öğrenciler tarafından düzenlenen gösterilerin ardından sona erdi.

“COŞKULU KATILIM HEPİMİZİ GURURLANDIRDI”

Programla ilgili paylaşım yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar; “Her bayram çocuklarımızın neşesiyle güzel. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilçe stadımızda düzenlenen kutlama programında çocuklarımızın neşesine ortak olduk. Çocuklarımızın gösterileri ve coşkulu katılımı, hepimizi gururlandırdı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.