SON DAKİKA
Hava Durumu

109 YILLIK BÜYÜK GURUR

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla, Fatsa Şehitliği'nde tören düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
109 YILLIK BÜYÜK GURUR

Törene katılan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar: “18 Mart 1915; Bir vatanın istikbal ateşini yakan, bir milletin ise istiklâlini ebedî kılan zaferin tarihidir.” dedi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü kapsamında Fatsa Şehitliği'nde töreni gerçekleştirildi. Törene; Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Kale, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Erdem Oğuz Özer, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Törende Fatsa Kaymakamlığı, Fatsa Belediye Başkanlığı çelenklerinin Şehitlik Anıtı'na sunulmasının ardından, Saygı Duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Ardından Şehitlerimizin ruhları için Kur'an-ı Kerim Tilaveti okunarak, dua edildi.

“18 MART’TA BİR VATANIN İSTİKBAL ATEŞİ YAKILDI”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar törenle ilgili yaptığı paylaşımda; 18 Mart 1915 zaferinin bir vatanın istikbal ateşini yakan, bir milletin ise istiklâlini ebedî kılan zaferin tarihi olduğunu ifade ederek: “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. yıl dönümünde, bu toprakları bize vatan kılan tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.