SON DAKİKA
Hava Durumu

“5 YILLIK YAPILACAK HİZMETLERİN STARTINI VERDİK”

31 Mart 2024 yerel seçimlerimde Perşembe Belediye Başkanı seçilen Cihat Albayrak yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
“5 YILLIK YAPILACAK HİZMETLERİN STARTINI VERDİK”

Toplantı ile ilgili Albayrak: “Beş yıl süresince yapacağımız hizmetlerin startını vermiş bulunuyoruz. Yapacağımız projeler ve saha çalışmalarıyla kıymetli vatandaşlarımızı tamamen rahata kavuşturacağız.” dedi.

Geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinde Perşembe ilçesinde oyların yüzde 39.63’ünü alarak belediye başkanı seçilen Cihat Albayrak yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Albayrak toplantının Perşembe ve Ordu’ya hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

“VATANDAŞLARIMIZI TAMAMEN RAHATA KAVUŞTURACAĞIZ”

Başkan Albayrak toplantı ile ilgili yaptığı paylaşımda: “Yeni dönemin ilk Belediye Meclis Toplantımızı Meclis Üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Beş yıl süresince yapacağımız hizmetlerin startını vermiş bulunuyoruz. Yapacağımız projeler ve saha çalışmalarıyla kıymetli vatandaşlarımızı tamamen rahata kavuşturacağız. Gerçekleştirdiğimiz toplantımızın Perşembe’mize ve İlimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.