SON DAKİKA
Hava Durumu

50 YILLIK SORUN ORTADAN KALKIYOR

Kurtuluş Mahallesinin alt yapısı tamamen değişiyor. İlçede nüfusu ve yapıları ile günden güne büyüyen Kurtuluş Mahallesinde olası sorunların önüne geçmek ve olağan düzeni iyileştirmek amacıyla alt yapısı tamamen yenileniyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2023 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
50 YILLIK SORUN ORTADAN KALKIYOR

İçme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve doğalgaz borularının tamamının yer altında olduğu Fatsa İlçesinde yenileme ve onarım çalışmaları devam ediyor.
Kurtuluş Mahallesinde uzun yıllar boyunca devam eden sorunları ortadan kaldırıyoruz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Kibar, “İçme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, doğalgaz gibi altyapı çalışmalarımız devam ediyor.  Altyapısı tamamlanan sokaklarımızda  üstyapı çalışmalarımıza eş zamanlı olarak devam ediyoruz. Kurtuluş Mahallemizde aralıksız olarak devam eden kapsamlı altyapı ve üstyapı çalışmalarımızla birlikte 50 yıllık altyapı sorununu ortadan kaldırıyoruz. 
Şehrimizin birçok noktasında yoğun bir şekilde altyapı yatırımlarımız ve yol yapım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Altyapı ve ulaşım seferberliği ile yatırımlarımızdaki rekoru daha da yukarılara taşımak için canla başla çalışıyoruz.” dedi.
Haber;İslam Duran 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.