SON DAKİKA
Hava Durumu

“ASRIN PROJESİNDE SON VİRAJA GİRİLDİ!”

Aybastı-Kabataş ve Aybastı-Gölköy karayolu projesinin ihalesi Ankara’da yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
“ASRIN PROJESİNDE SON VİRAJA GİRİLDİ!”

Toplam maliyeti 25 milyon Euro bedelli yatırımın ihalesine 6 firma girdi. Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, asrın yatırımında son viraja girildiğini ve ihale evraklarının incelendiğini söyledi. 

"Bolaman Çayı Havzası Projesi" kapsamında ihalesi yapılan Aybastı-Kabataş Aybastı-Gölköy güzergahı karayolu yatırımında son viraja girildi. Toplam maliyeti 25 milyon Euro bedelli yatırımın ihalesine toplam 6 firma girdi. Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, asrın yatırımında son viraja girildiğini ve ihale evraklarının incelendiğini söyleyerek: “Geçen hafta Ankara’da gerçekleşen Aybastı-Kabataş ve Aybastı-Gölköy karayolu ihalesine 6 firma girdi! “ dedi. 

“AYBASTI TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMI”

Başkan Geçtan, projenin Aybastı tarihinin en büyük yatırımı olduğunu kaydederek; “Bu önemli adım, Aybastı tarihinin en büyük yatırımına doğru atılmış bir adımı temsil ediyor. İhaleye giren firmaların evrak incelemeleri Bakanlığımızca devam ediyor. 25 Milyon Euro bedelli bu yol yatırımının, ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. “ açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.