SON DAKİKA
Hava Durumu

AYBASTI’YA MODERN EĞİTİM YUVASI 

Ordu’nun Aybastı ilçesinde etim yatırımları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
AYBASTI’YA MODERN EĞİTİM YUVASI 

Yapımı tamamlanan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılacak. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan: “Modern olanaklarla donatılmış bu bina, öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmeleri ve geleceğe hazırlanmaları için önemli bir adım olacak.” dedi. 

Başkan Geçtan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “İlçemizin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni bir döneme adım atıyor. Modern ve donanımlı yeni binasına geçiş için hazırlıklar başladı. Okul yönetimi ve idarecileri, eğitim-öğretim ortamlarını planlamak için detaylı incelemelerde bulunarak, yeni döneme dair kararları aldılar.” dedi. 

“ÖNEMLİ ADIM OLACAK”

Yeni binada öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak birçok modern imkan bulunacağını kaydeden Başkan Geçtan: “Bunlar arasında; modern kütüphane, gastronomi atölyesi, elektrik-elektronik atölyesi, mobilya dekorasyon atölyesi, müzik atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, kodlama sınıfları, yeni nesil yemekhane ve kantin, konferans salonu ve tasarım beceri atölyeleri gibi alanlar yer alacak. Yeni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binası, öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı sunmayı hedefliyor. Modern olanaklarla donatılmış bu bina, öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmeleri ve geleceğe hazırlanmaları için önemli bir adım olacak.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.