SON DAKİKA
Hava Durumu

“BAŞIN DÜŞERSE DARA NACİ ŞANLITÜRK’Ü ARA” 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk katıldığı programda Ordu’nun en ulaşılabilir milletvekilinin kendisi olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
“BAŞIN DÜŞERSE DARA NACİ ŞANLITÜRK’Ü ARA” 

Şanlıtürk: “Ordu’da en ulaşılabilir milletvekili olarak her zaman hemşehrilerimin yanındayım. Dediğimiz gibi başınız düşerse dara Naci Şanlıtürk’ü ara.” ifadelerine yer verdi. 

Milletvekili Şanlıtürk ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik ve beraberindeki heyet Gölköy Güzelyurt Derneği’nin düzenlemiş olduğu programda Gölköylülerle buluştu. Programda konuşan Milletvekili Şanlıtürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ordu’nun sorunlarını dile getirmeye devam edeceklerini ifade etti. 

“ORDU’NUN EN ULAŞILABİLİR VEKİLİYİZ”

Ordu’da en ulaşılabilir milletvekili olarak her zaman hemşehrilerilerinin yanında olduklarını kaydeden Milletvekili Şanlıtürk: “Her zaman dediğimiz gibi başınız düşerse dara Naci Şanlıtürk’ü arayın. Ordu’nun ve hemşehrilerimizin her zaman yanındayım. Onun bunun lafına bakmayın. İktidarın yapamadığını kimse yapamaz. Macera aramadan bize destek verin. Bizde hizmetlerimize devam edelim” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.