SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN GEÇTAN GÖNÜLLERE DOKUNDU

Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan Kızılay Aybastı Şubesi ile koordineli olarak Ramazan ayı içerisinde 170 aileye maddi, 400 aileye ise gıda ve giyim yardımı ulaştırdıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN GEÇTAN GÖNÜLLERE DOKUNDU

Geçtan: “İlçemiz genelinde bir çok aileye dokunarak faaliyetlerimizi yerine getirdik, gönülleri ısıtmak adına hayra aracılık ettik.” ifadelerini kullandı. 

Konuyla ilgili olarak Başkan Geçtan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Yıllardır mensubu bulunduğum Türk Kızılayı Aybastı İlçe Temsilciliğinde Önceki Dönem Başkanı Muzaffer Akköse ağabeyimiz ile başlayan mevcut Kızılay Başkanı Hüdaver Özdemir ile devam eden süreçte ilçemiz genelinde bir çok aileye dokunarak faaliyetlerimizi yerine getirdik, gönülleri ısıtmak adına hayra aracılık ettik.” dedi. 

“400 AİLEYE GIDA YARDIMI”

Aybastı'da Kızılay ile birlikte Ramazan ayı içerisinde 170 aileye maddi yardım, 400 aileye ise gıda ve giyim yardımı ulaştırdıklarını kaydeden Başkan Geçtan: “Bu değerli katkıları sağlayan Kızılay Genel Merkezine Şube Başkanı Hüdaver Özdemir’e ve Erişler Un ve Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Eriş başta olmak üzere tüm bağışçılarımıza teşekkür ederim. Mübarek Ramazan ayında yapılan bu hayırların kabul olmasını dilerim.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.