SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN KİBAR’DAN ÖRNEK SÖZLEŞME

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları arasında  2024-2025 yıllarını kapsayan “Sosyal Denge Sözleşmesi” imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN KİBAR’DAN ÖRNEK SÖZLEŞME

Konuyla ilgili Başkan Kibar: “Çalışanlarımızın sosyal haklarını güçlendirmek, yaşam standartlarını yükseltmek ve daha iyi bir çalışma ortamında çalışmalarını sağlamak öncelikli hedeflerimizdendir.” dedi.

Sosyal projelerle yaptığı çalışmalarla adından sık sık söz ettiren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’dan örnek bir çalışma daha geldi. Başkan Kibar ile Bem-Bir-Sen Genel Başkanı, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Faruk Zihni, Bem-Bir-Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli, Bem-Bir-Sen Ordu İl Başkanı Rahmi Çakar ve yönetim kurulu üyeleri ile 2024-2025 yıllarını kapsayan “Sosyal Denge Sözleşmesini” imzalandı.

“SOSYAL DENGEYİ KORUMAYA ÖNEM VERDİK”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Başkan Kibar: “Kıymetli sendika temsilcileri ile karşılıklı istişare ve ortak akıl ilkelerine dayalı bir süreç yürüttük. Bu süreçte, çalışanlarımızın hak ve taleplerini değerlendirirken mali ve sosyal dengeyi korumaya özel bir önem verdik. Çalışanlarımızın sosyal haklarını güçlendirmek, yaşam standartlarını yükseltmek ve daha iyi bir çalışma ortamında çalışmalarını sağlamak öncelikli hedeflerimizdendir. Yeni Sosyal Denge Sözleşmesi tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.