SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN KİBAR GENÇ İŞ İNSANLARIYLA BULUŞTU

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe Ordu Genç İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen programa katıldı. Başkan Kibar burada yaptığı konuşmada: “Genç iş insanlarımızın enerjisi ve vizyonu, şehrimizin geleceği için büyük umut vaat ediyor.” dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN KİBAR GENÇ İŞ İNSANLARIYLA BULUŞTU

Başkan Kibar yaptığı paylaşımda; “Onursal üyesi olduğumuz Ordu Genç İş İnsanları Derneğimizin (OGİD) düzenlemiş olduğu programa iftar sonrası, Altınordu Belediye Başkanımız Ulaş Tepe ile birlikte katılım sağlayarak iş insanlarımızla bir araya geldik.” dedi.

“GENÇ İŞ İNSANLARIMIZ GELECEĞE UMUT VAAT EDİYOR”

Genç iş insanlarının enerjisi ve vizyonu, şehrimizin geleceği için büyük umut vaat ettiğini kaydeden Başkan Kibar: “Şehrin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan genç girişimci kardeşlerimizi bir çatı altında toplayan Ordu Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Altuğ Sönmez'e bu güzel program için teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi. 

BAŞKAN TEPE, BAŞKAN KİBAR’I TEBRİK ETTİ

31 Mart seçimlerinde Altınordu Belediye Başkanlığına seçilen Ulaş Tepe’de Fatsa Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Başkan Kibar’ı tebrik ederek; “Ordu Genç İş İnsanları Derneğimizin (OGİD) düzenlediği iftar programına katılarak derneğimizin kıymetli üyeleriyle bir araya geldik. Programa katılan Fatsa Belediye Başkanımız Sn. İbrahim Etem Kibar’ı da yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik ettik. Birlik ve beraberliğimizi perçinlediğimiz programda emeği geçen Dernek Başkanımız Altuğ Sönmez ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.” paylaşımında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.