SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN KİBAR GÖREVİ DEFNE SU’YA DEVRETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar görevi geleceğimizin mirasçılarından Defne Su’ya devretti.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN KİBAR GÖREVİ DEFNE SU’YA DEVRETTİ

Başkan Kibar yaptığı paylaşımda: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Defne Su Başkanımızla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Fatsa'mızın Belediye Başkanı Defne Su hanımefendiye kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurt genelindeki çeşitli etkinliklerle kutlandı. ilçemiz Fatsa’da da merkez ve kırsal kesimlerinde kutlama etkinlikleri düzenlendi.

“MAKAM KOLTUĞUNU DEVRETTİK”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında görevi geleceğimizin mirasçılarından Defne Su’ya devretti. Başkan Kibar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Çocuk Başkan Defne Su makam koltuğunu devraldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının en güzel geleneği olan makam koltuğu devrini gerçekleştirdik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Defne Su Başkanımızla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Fatsa'mızın Belediye Başkanı Defne Su hanımefendiye kolaylıklar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.