SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN KİBAR: “HEDEFİMİZ DAHA TEMİZ BİR FATSA”

Fatsa Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında çim biçme, ağaç budama, bitki bakım ve onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN KİBAR: “HEDEFİMİZ DAHA TEMİZ BİR FATSA”

Yürütülen çalışmalarla ilgili Başkan Kibar: “Şehrimizin yeşil alanlarını artırarak, vatandaşlarımıza daha düzenli ve temiz bir çevre sunabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz daha yeşil, daha güzel, daha temiz bir Fatsa.” dedi. 

Fatsa’da bir taraftan alt ve üstyapı çalışmaları tam gaz devam ederken bir taraftan da çim biçme, ağaç budama, bitki bakımı ve onarımı gibi çalışmalarda aralıksız sürüyor. 

“FATSA’MIZI KORUYOR, YEŞİLİ SEVİYORUZ”

Yürütülen çalışmalarla ilgili Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı paylaşımda: “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrimizin her köşesinde çim biçme, ağaç budama, bitki bakımı ve onarımı gibi çalışmalara büyük bir özveriyle devam ediyor. Şehrimizin yeşil alanlarını artırarak, vatandaşlarımıza daha düzenli ve temiz bir çevre sunabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz daha yeşil, daha güzel, daha temiz bir Fatsa.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.