SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN KİBAR: “İŞ DÜNYASINA YENİ FIRSATLAR SUNACAĞIZ”

Özel Sanayi Sitesi Başkanı Adem Çıtlak ve yönetim kurulu üyeleri Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN KİBAR: “İŞ DÜNYASINA YENİ FIRSATLAR SUNACAĞIZ”

Ziyaretle ilgili Başkan Kibar:“Bölgedeki ticaret potansiyelini artırmaya ve iş dünyasına yeni fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden Fatsa Belediye Başkanı seçilen İbrahim Etem Kibar’a ziyaretler devam ediyor. Fatsa Özel Sanayi Sitesi Başkanı Adem Çıtlak ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretle ilgili Başkan Kibar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Özel Sanayi Sitesi Başkanımız Adem Çıtlak ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.” İfadelerini kullandı.

“BÖLGEDEKİ TİCARET POTANSİYELİNİ ARTTIRACAĞIZ”

Özel Sanayi Sitesindeki dükkanların durumu üzerine kapsamlı bir değerlendirme de yapılan ziyaretle ilgili: “Esnaflarımızın taleplerini dikkate alarak başlattığımız çalışmalar neticesinde, 1. ve 2. etapta toplamda 72 adet iş yerini başarıyla tamamlayarak teslim ettik. Aynı zamanda daha fazla ticari alanlar ve yeni sanayi alanları oluşturmak amacıyla 3. etap için ihale sürecinin başlatılması kararı aldık. 27 adet yeni dükkanımızın ihalesinin yapılmasıyla birlikte, bölgedeki ticaret potansiyelini artırmaya ve iş dünyasına yeni fırsatlar sunmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretlerinden dolayı Özel Sanayi Sitesi Başkanımız Adem Çıtlak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, birlik beraberlik ve esnafımızın zanaatkârlığı sayesinde her geçen gün büyüyen ve güzelleşen özel sanayi esnaflarımıza işlerinde bereket dilerim.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.