SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN KİBAR YATIRIMLARIN STARTINI VERDİ

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN KİBAR YATIRIMLARIN STARTINI VERDİ

Ziyarette Başkan Kibar Fatsa’ya yapılacak yatırımlarla ilgili Milletvekili Özer’den destek istedi. Başkan Kibar konuyla ilgili yaptığı paylaşımda: “Birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha ileriye gideceğiz. Ordu'muzun ve ülkemizin kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerin ardından yeni hizmet dönemine başlayan Başkan Kibar Fatsa’da birçok yatırımın hayata geçirilmesi için star verdi. Başkan Kibar Etem Kibar Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer'i ziyaret ederek yapılacak yatırımlarla ilgili destek istedi. Başkan Kibar yaptığı paylaşımında: “Önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız, Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, Ordu Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer'i ziyarette bulunduk.” dedi.

KİBAR YATIRIMLAR İÇİN ÖZER’DEN DESTEK İSTEDİ

Başkan Kibar Özer’den Elekçi Irmağı Karayolu ve Yaya Köprüsü projesi, Millet Bahçesi alt yapı çalışmaları ile devam eden Eğitim ve Spor yatırımları için destek isteyerek; “Diğer projelerimizle ilgili Sayın Bakanımızdan desteklerini rica ettik. Görüşmelerimizin çok kısa süre içinde meyvelerini vereceğini ve projelerimizi hayata geçireceğimize inanıyoruz. Birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha ileriye gideceğiz. Ordu'muzun ve ülkemizin kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza değerli kabulleri, bizlere verdiği tüm destek ve yardımları için saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.“ açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.