SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN YALÇUVA SORUNLARA NEŞTER VURUYOR!

Ordu’nun Kumru ilçesinde Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva öncülüğünde kentin temel sorunlarına neşter vurulmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN YALÇUVA SORUNLARA NEŞTER VURUYOR!

Kumru Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile altyapı seferberliği devam ederken bir yandan da üstyapı çalışmaları aralıksız sürüyor.

Yürütülen çalışmalarla ilgili Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Kumru Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz, Aksa Enerji ve Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile altyapı seferberliğinde olumlu sonuçlara ulaşmaya başlarken bir yandan da üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

“DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Başkan Yalçuva ilçede doğalgaz çalışmalarınında tüm hızıyla devam ettiğini kaydederek: “Samur Mahallesi Cemil Hacıvelioğlu Caddesi'nde çalışmalarımız tamamlandı. Bunun yanında Samur Mahallesi 1. Sokak, 2. Sokak 3. Sokak'ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan Karacalı Mahallesi Cevat Korkmaz Caddesi'nde üstyapı çalışmalarına başlanıldı. Ergentürk Saraptal Mahallesi Topaloğlu Sokak'ta beton yol çalışmaları gerçekleştirildi. Demircili Mahallesi Ferhatoğlu Küme Evleri Akçadere Mahallesi bağlantı yolunda bakım onarım çalışmaların gerçekleştirildi. İbadethane temizlik çalışmalarımız kapsamında ise Demircili Mahallesi Yaylak Camii'nde ve Akçadere Mahallesi Camii'nde genel temizlik işlemi gerçekleştirildi.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.