SON DAKİKA
Hava Durumu

BAYRAMDA HUZUREVİ SAKİNLERİ UNUTULMADI

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve İlçe Kaymakamı Avni Kula Kurban Bayramı’nda  Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2024 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
BAYRAMDA HUZUREVİ SAKİNLERİ UNUTULMADI

Etkinlikle ilgili Başkan Kibar: “Bayramlar onlarla birlikte olunca güzel. Büyüklerimizin duaları ve güler yüzleri bizlere güç veriyor. Tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyor, sağlık ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum.” dedi. 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve İlçe Kaymakamı Avni Kula bayramda yine gönüllere dokundu. Heyet Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret ederek bayramlaştı. 

“BÜYÜKLERİMİZİN DUASI BİZE GÜÇ VERİYOR”

Etkinlikle ilgili Başkan Kibar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Kurban Bayramı dolayısıyla Kaymakamımız Avni Kula ile birlikte büyüklerimizle bir araya gelerek bayramlaştık, hal hatır sorduk. Koca çınarlarımızın babalar gününü kutladık. Bayramlar onlarla birlikte olunca güzel. Büyüklerimizin duaları ve güler yüzleri bizlere güç veriyor. Tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyor, sağlık ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.