SON DAKİKA
Hava Durumu

“BELEDİYE OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Fatsa Belediyesi tarafından Başkan İbrahim Etem Kibar öncülüğünde Güneydoğu Gazileri adına program düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
“BELEDİYE OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Programda konuşan Başkan Kibar: “Gazilerimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gösterdikleri kahramanlıkla tarihe adlarını altın harflerle yazdılar. Bundan sonra da onların yanında olmaya, destek vermeye ve ihtiyaçları olduğunda yanlarında olduğumuzu hissettirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Kibar belediye olarak her zaman kahraman gazilerimizin yanında olduklarını ifade ederek: “İlçe Kaymakamımız Avni Kula ile birlikte Fatsa Belediyemiz öncülüğünde Fatsa Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğümüz organizesinde, şehrimizde ikamet eden Güneydoğu Gazilerimizin birbirlerini tanımaları ve onlara psiko-sosyal destek sağlamak adına düzenlediğimiz programa katıldık.” dedi.

“TARİHE ADLARINI ALTIN HARFLERLE YAZDIKAR”

Gazilerimizin, vatanın bölünmez bütünlüğü için gösterdikleri kahramanlıkla tarihe adlarını altın harflerle yazdıklarını kaydeden Başkan Kibar: “Bundan sonra da onların yanında olmaya, destek vermeye ve ihtiyaçları olduğunda yanlarında olduğumuzu hissettirmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman Gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.