SON DAKİKA
Hava Durumu

“BİRLİKTE NİCE BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partili gençler Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı ziyaret ederek yaklaşan yerel seçimlerde tam destek sözü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
“BİRLİKTE NİCE BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Ziyaretle ilgili Başkan Kibar ise: “Gençlerimizin Ülkücü hareketin ilkelerini benimsemesi ve bizlere destek olması, Ülkemizin geleceği açısından çok değerli ve kıymetlidir.” dedi. 

Başkan Kibar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Ülkü Ocakları Başkanlık görevlerinde bulunmuş  MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Doğukan Ak, Hasan Ali Çaykara, Muhammet Aşandoğrul, Uygar Ceylan, Atakan Taşçı, Abdullah Karataş, Oktay Önen, Mutlu Demir ve MHP'li genç kardeşlerimizle birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdik.” ifadelerine yer verdi.

“FATSA’YA BAĞLILIĞIN GÖSTERGESİDİR”

Ziyaretin çok anlamlı olduğunu kaydeden Başkan Kibar: “Bu anlamlı ziyaret sadece siyasi bir destek değil, aynı zamanda Fatsa’ya olan bağlılığın bir göstergesidir. Gençlerimizin Ülkücü hareketin ilkelerini benimsemesi ve bizlere destek olması, Ülkemizin geleceği açısından çok değerli ve kıymetlidir. Gençlik ruhuyla, ülkücü hareketin değerlerini taşıyan bu güzel arkadaşlarımıza ve kıymetli başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyor, kendilerine sevgilerimi sunuyorum.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.