SON DAKİKA
Hava Durumu

BOŞTA UNUTTUĞU ARACIN ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBETTİ

Ordu’nun Gürgentepe İlçesinde 2 çocuk babası Hüseyin Altunbaş gübre atmak için park ettiği aracının el frenini çekmeyi unuttu.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
BOŞTA UNUTTUĞU ARACIN ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBETTİ

Bahçede kendiliğinden hareket eden aracın altında kalan talihsiz adam hayatını kaybetti. Altunbaş için görev yaptığı Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tören düzenlendi.

Feci kazanın adresi bu defa Gürgentepe ilçesi oldu. Edinilen bilgiye göre, ilçenin Hasancık Mahallesi’nde meydana gelen kazada Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli 62 yaşındaki Hüseyin Altunbaş, aracının el frenini çekmeyi unutup bahçeye gübre atmaya gitti. Araç bir anda yokuş aşağı geri geri kaymaya başladı. Aracın arkasında olan Hüseyin Altınbaş, aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Altunbaş’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Ani vefatıyla sevenlerine büyük şok yaşatan Hüseyin Altınbaş’ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, görev yaptığı Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de tören düzenlendi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.