SON DAKİKA
Hava Durumu

“BU ŞEHRE AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

Ak Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve beraberindeki heyet Kılıçlı Mahallesi Hacı Bektaşı Veli Güvenç Sandal Cem Evi’ne ziyarette bulunarak mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
“BU ŞEHRE AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

Ziyaretle ilgili Başkan Kibar: “Biz bu şehre ve insanımıza olan aşkımızla canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Seçime kısa süre kala Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ilçe genelinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Bu kapsamda Ak Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Başkan Kibar ve beraberindeki heyet Kılıçlı Mahallesi Hacı Bektaşı Veli Güvenç Sandal Cem Evi’ne ziyarette bulunarak mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

“RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

Başkan Kibar ziyaretle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız, Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer ile birlikte Kılıçlı Mahallemizde Hacı Bektaşı Veli Güvenç Sandal Cem Evi’ne ziyarette bulunarak mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Biz bu şehre ve insanımıza olan aşkımızla canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Misafirperverlikleri ve keyifli sohbetleri için teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.