SON DAKİKA
Hava Durumu

“BÜYÜK YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ”

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça emeklilere yönelik verilecek 5 bin lira ikramiye ile ilgili yapılan düzenlemeyle ilgili paylaşım yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2023 01:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 01:21
Kaynak: Haber Merkezi
“BÜYÜK YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ”

Akça büyük uğraşlar sonunda bir yanlıştan dönülerek tüm emeklilerin 5 bin lira alacağını söyledi. 
Başkan Akça sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Şükürler olsun, büyük uğraşlarımız sonucunda bir yanlıştan dönüldü.
Cumhuriyetin 100. yılında bütün emeklilerimize bir kereye mahsus verilmesi planlanan 5 bin TL ikramiye, çıkarılan kanun ile çalışan emeklilere, ÇKS’ye ve diğer odalara kayıtlı üyelere verilmemesi karara bağlanmıştı. Başta Ziraat Odaları Genel Başkanı Sayın Şemsi Bayraktar olmak üzere bütün ziraat odası başkanı arkadaşlarımızın yapmış olduğu müthiş mücadele sonucunda,tüm emeklilerimize 5 bin TL ikramiye verilmesi sağlanmıştır.” dedi. 


“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”


Başkan Akça verilen mücadelede destek veren herkese teşekkür ederek; “Verdiği talimat ile bu yanlıştan dönülmesini sağlayan, Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a ve emeği geçen bütün siyasetçilerimize ve bürokratlarımıza emekli Türk çiftçilerimiz adına teşekkür ediyoruz.” paylaşımında bulundu. 

Haber: Müjdat Hülür

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.