SON DAKİKA
Hava Durumu

“ÇALIŞANLARINA BORCU OLMAYAN BELEDİYE BAŞKANI OLDUM”

Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan görev süresi dolmasına kısa süre kala 60 ayda belediye çalışanlarına borcu olmayan belediye başkanı olduklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
“ÇALIŞANLARINA BORCU OLMAYAN BELEDİYE BAŞKANI OLDUM”

Geçtan: “Belediye çalışanlarımızın düzenli olarak maaşlarını, ikramiyelerini, sosyal haklarını, mesailerini ve yolluklarını hiç aksatmadan ödemeye çalıştım.” dedi.  

31 Mart yerel seçimlerinde görev süresi dolacak olay Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan’dan belediye personelleri ile ilgili paylaşım geldi. Başkan Geçtan: “2019 Nisan ayında göreve devraldığımda 72 personelle işe başladım. Görevimiz süresi içinde (60 ay) 11 Personelimiz emekli oldu.
Emekli ikramiyesi başta olmak üzere yollukları, yevmiyeleri, izin paraları ve kıdem tazminatı ödendi.” diye konuştu.

 

BELEDİYEYİ PERSONELE BORCU OLMADAN DEVREDECEK!

Belediye’nin şuan 77 personel ile hizmet verdiğini kaydeden Başkan Geçtan: “Belediye çalışanlarımızın 60 ayda düzenli olarak maaşlarını, ikramiyelerini, sosyal haklarını, mesailerini ve yolluklarını hiç aksatmadan ödemeye çalıştım. Sosyal belediyecilik gereği çalışanların emeğinin karşılığını vererek, çalışanına borcu olmayan bir Belediye Başkanı oldum. Elhamdülillah.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.