SON DAKİKA
Hava Durumu

DESTEKLEME ÖDEME İCMALLERİ ASKIYA ÇIKARILDI

2023 üretim yılı mazot ve gübre desteği ve fındık alan bazlı gelir desteği ödemelerine ilişkin olarak hazırlanan üretici hak ediş icmalleri askıya çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2024 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
DESTEKLEME ÖDEME İCMALLERİ ASKIYA ÇIKARILDI

Üreticilerin Askı ve itiraz süresi bitmeden herhangi bir yanlışlık durumunda itirazda bulunarak düzeltme yapmaları uyarısında bulunuldu.

Konuyla ilgili Ordu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “İlçe Müdürlükleri ve Mahalle Muhtarlıklarında askıya çıkarılmış olup, İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün Web sayfasında (ordu.tarimorman.gov.tr) yayımlanmıştır. 17.01.2024 Çarşamba günü askıya çıkarılmış olan çiftçi detayında icmaller 21.01.2024 Pazar günü saat:17.00 itibarıyla askıdan indirilecektir. Askı süresi ve askı süresinin bitimini takip eden 5 (beş) iş günü içinde yapılacak itirazlar ilçe müdürlüğü tarafından değerlendirilecektir.” denildi. 

“İTİRAZ VE DÜZELTME TALEBİNDE BULUNULMALI”

Üreticilerin  icmallerde kendilerine ait bilgileri mutlak suretle kontrol etmeleri uyarısında bulunularak: “Arazi miktarı ve destekleme tutarları ile ilgili bir eksiklik veya yanlışlık tespit etmeleri halinde, ÇKS başvurularını yaptıkları İlçe Müdürlüklerimize askı süresi içerisinde gelerek, itiraz ve düzeltme talebinde bulunmaları gerekmektedir. Askı ve itiraz süresi bitiminden sonra yapılacak itiraz ve düzeltme taleplerinin ilgili mevzuat uyarınca geçerli olamayacağı ve değerlendirmeye alınamayacağı hususları; Değerli üreticilerimize önemle duyurulur.” açıklamasında bulunuldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.