SON DAKİKA
Hava Durumu

ERKOÇ: “FINDIK SEKTÖRÜNE KENE GİBİ YAPIŞMIŞLAR”

Ordu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Genel Kurul Delegesi Ordulu iş insanı Yusuf Ziya Erkoç fındıkla ilgili konuda bilgisini olmayanların, haddini aşan işlerle uğraşmaması gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
ERKOÇ: “FINDIK SEKTÖRÜNE KENE GİBİ YAPIŞMIŞLAR”

Erkoç yaptığı paylaşımda: “Bir kilo fındık alıp satmadan ve ticari anlamda bir kuruş riske girmeyip  bir de “aracı- komisyoncu- broker” gibi sıfatlar edinme hadsizliğindeki tiplerin sektöre dair orada burada konuşuyor olmaları en hafif tabirle “hadsizlik” tir.” dedi.

İş insanı Yusuf Ziya Erkoç açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Mevlana’ya “o kadar okur, o kadar yazarsın, peki ne bilirsin?” diye sormuşlar. “Haddimi bilirim” demiş. Bir kilo fındık alıp satmadan ve ticari anlamda bir kuruş riske girmeyip  bir de “aracı- komisyoncu- broker” gibi sıfatlar edinme hadsizliğindeki tiplerin sektöre dair orada burada cak cak cak diye konuşuyor olmaları en hafif tabirle “hadsizlik” tir.” diye konuştu.

“SEKTÖRDE EVRAK ÇANTASI BİLE DEĞİLSİN”

İlkokul diploması aldığı bile şaibeli olan kişilerin ekranlara çıkarılıp fındıkla ilgili konuşmasına sitem eden Erkoç: “Birbiriyle bağlantılı ve tutarlı iki cümleyi peş peşe kuramayan bu tiplere, sektördeki duayenlere rağmen, itibar edip de ekranlara çıkaran medyaya da aşk olsun! Sen, kendine yakıştırdığın o şeylerin hiçbiri değilsin. Sen, sektörde evrak çantası bile değilsin. Sen, sadece “sen” sin. Sen, bir bardak çayı beleşe getirmek için sektöre kene gibi yapışmış bir arsızsın. Üstelik en çok ağzın olmak üzere her yerin gevşek ve ayrı oynuyor. Tavsiyem; haddini bil haddini!” şeklinde sert açıklamada bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.