SON DAKİKA
Hava Durumu

FATİH EVLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Altınordu Belediyesi'nin bir önceki dönem Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı olan Fatih Evli, AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında Altınordu Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. 

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2023 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2023 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
FATİH EVLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI



Evli'nin aday adaylığı sırasında parti binası önünde izdiham yaşandı. Evli'yi iş ve siyaset çevresinin önde gelen isimlerinin de yalnız bırakmadığı gözlendi. Altınordu Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yaptıktan sonra teknik başkan yardımcılığı görevini üstlenen Fatih Evli, 29 yaşında bu sorumluluğa layık görüldüğünü belirterek, AK Parti'ye duyduğu vefa borcunu ödemek ve Altınordu'ya hizmet etmek amacıyla belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.


“ALTINORDU’NUN POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ”
Fatih Evli, yaptığı açıklamada, "Şehrimizin ve çocuklarımızın geleceğine yön verme sorumluluğunu üstlenmek için buradayım. Altınordu'nun potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak, ilçeyi daha gelişmiş ve zengin bir şehir haline getirmek için çabalayacağım. Her bir sakini için daha konforlu ve eşit imkanlar sunan bir kent için yola çıkıyorum" dedi.


“BU KUTLU YOLDA BENDE VARIM”
Türkiye Cumhuriyeti'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ikinci yüzyılını inşa ettiği bu dönemde Altınordu halkının desteğiyle bu kutlu yolda yer alacağına inandığını ifade eden Evli; “Türkiye Cumhuriyeti, Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ikinci yüzyılını inşa ederken, Bu kutlu yolda 'Ben de varım' diyerek Altınordulu hemşerilerimizden aldığım güçle yola çıktım.Altınordu halkının ferasetine, vefasına ve hoşgörüsüne inanıyorum. Bu anlamlı dönemde, desteğinizle birlikte başaracağımıza inancım tam. Buna inandığım için bugün aday adayı oldum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.