SON DAKİKA
Hava Durumu

FATSA BELEDİYESİ SANATIN VE SANATÇININ YANINDA

Fatsa Belediyesi yaptığı örnek çalışmalarla sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
FATSA BELEDİYESİ SANATIN VE SANATÇININ YANINDA

Bu kapsamda Belediye Konservatuvarında birçok alanda zenginleştirici kurslar veriliyor. Konuyla ilgili Başkan Kibar: “Fatsa Belediye Konservatuvarı olarak, sadece bireylerin değil, tüm toplumun ortak buluşma noktası olmayı hedefliyoruz.” dedi. 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Sanat, toplumumuzun ruhunu besleyen, kalplerimizi coşturan ve hayatımıza anlam katan muazzam bir güçtür. Sanatın farklı dallarında yetenekli bireylerle dolan Fatsa Belediye Konservatuvarımız tiyatro, resim, gitar, bağlama, keman ve daha birçok alanda zenginleştirici kurslar sunmaya devam ediyor.” diye konuştu.

“BİNLERCE KURSİYER YETİŞTİRDİK”

Konservatuvarın kuruluşundan bugüne kadar binlerce kursiyer yetiştirdiklerini kaydeden Başkan Kibar; “Bu kurslarımız, kursiyerlerimizin yaratıcılıklarını keşfetmelerine, özgüvenlerini artırmalarına ve becerilerini geliştirmelerine olanak sağlıyor. Fatsa Belediye Konservatuvarı olarak, sadece bireylerin değil, tüm toplumun ortak buluşma noktası olmayı hedefliyoruz. Sanatın dokunuşuyla hayatımızı daha da zenginleştirmek için bir araya gelmeye ve sanatı yaşamımızın her alanına yaymaya devam edeceğiz. Sevgi ve sanatla kalın.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.