SON DAKİKA
Hava Durumu

FATSA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Fatsa İlçe Stadyumunda kutlama etkinlikleri düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2024 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2024 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
FATSA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Etkinliğe katılan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar; “Gençlerimizin azmi ve gözlerindeki ışık, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün sonsuza dek korunacağının en büyük göstergesidir.” dedi. 
Ülke genelinde olduğu gibi ilçemiz Fatsa’da da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105’inci yılı coşkuyla kutlandı. 

Fatsa Şehir Stadyumu’ndaki program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gençler birbirinden renkli gösterilerle izleyenleri büyüledi. Ellerinde Türk bayrakları ile alanı dolduran her yaştan Fatsalılar 19 Mayıs coşkusuna ortak oldu.


“ÜLKEMİZİN BÜTÜNLÜĞÜ SONSUZA KADAR KORUNACAK”
Programa katılan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı paylaşımda: “Gençlerin enerjisi, coşkusu ve umudu hepimizi aydınlatsın. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında İlçe Stadyumumuzda düzenlenen kutlama etkinliklerine katılarak, geleceğimizin mimarı gençlerimizin birbirinden güzel gösterilerini heyecanla izledik. Gençlerimizin azmi ve gözlerindeki ışık, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün sonsuza dek korunacağının en büyük göstergesidir. Emeği geçenlere, birlikte olduğumuz her anı bayram eden gençlerimize teşekkür ederim. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.