SON DAKİKA
Hava Durumu

FATSA’DA KOKARCA ALARMI VERİLDİ!

Fatsa İlçe Tarım Müdürlüğü ve Fatsa Ziraat Odası tarafından üreticilerin korkulur rüyası haline gelen kahverengi kokarcaya karşı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
FATSA’DA KOKARCA ALARMI VERİLDİ!

Toplantıda konuşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar: “Şehrimizin karşı karşıya olduğu kahverengi kokarca mücadelesi ile etkin bir şekilde çözümü konusunda gereken adımları ele aldık.” dedi. 

Fındık başta olmak üzere tarım ürünlerine ciddi zarar veren, insan sağlığı açısından bir tehlike oluşturmayan kahverengi kokarcaya karşı ilçemiz Fatsa’da düğmeye basıldı. İlçe Tarım Müdürlüğü ve Fatsa Ziraat Odası tarafından kahverengi kokarcaya karşı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İlçe Kaymakamı Avni Kula başkanlığında, İlçe Tarım Müdürü Vedat Aydoğan’ın sunumuyla gerçekleştirilen toplantıda kahverengi kokarcaya karşı atılacak adımlar konuşuldu. 

Toplantıya katılan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı konuşmada: “İlçe Kaymakamımız Avni Kula başkanlığında, İlçe Tarım Müdürümüz Vedat Aydoğan’ın sunumuyla gerçekleştirilen kahverengi kokarca mücadelesi hakkında bilgilendirme toplantısına katıldık.” dedi. 

“ATILACAK ADIMLARI ELE ALDIK”

Başkan Kibar düzenlenen toplantıda atılacak adımları ele aldıklarını kaydederek: “İlgili Kurum Müdürlerimiz ve muhtarlarımızın da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda şehrimizin karşı karşıya olduğu kahverengi kokarca mücadelesi ile etkin bir şekilde çözümü konusunda gereken adımları ele aldık. Bu konuda çevremizdeki insanları bilinçlendirmeye devam ederken vatandaşlarımızın da duyarlılık göstererek kahverengi kokarca ile mücadelede birlikte hareket etmeye davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.