SON DAKİKA
Hava Durumu

“FATSA’YA ÇOK YAKIŞACAK PROJE”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yeni dönemde Terzioğlu Tepesi’ne (Aytepe) yapmayı hedefledikleri Millet Ormanı Projesi ile ilgili bilgi verdi. Başkan Kibar: “Fatsa’ya çok yakışacak bir proje hazırlığındayız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
“FATSA’YA ÇOK YAKIŞACAK PROJE”

Ayazlı mahallesinin yüksek kesiminde Orman Genel Müdürlüğü’ne tahsisli şehir ve Karadeniz manzaralı 275 dönümlük bir alan bulunduğunu ifade eden Başkan Kibar, “Fatsa’ya çok yakışacak bir proje hazırlığındayız” diye konuştu. 

“PROJENİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Terzioğlu Tepesi Millet Ormanı Projesi’nin kendisini en çok heyecanlandıran projelerden bir tanesi olduğunu belirten Başkan Kibar, “Büyükşehir Belediye Başkanımızla Terzioğlu Tepesi’ne bir proje yapılması ile ilgili konuşmuştuk. Sonrasında bu projeyi Tarım ve Orman Bakanlığımıza yazdık ve olumlu sonuç aldık. Ayazlı mahallemizin üst tarafında bulunan yaklaşık 275 dönüm alan üzerinden Terzioğlu tepesine Millet Ormanı yapılacak ve inşallah yeni dönemde Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe Belediyesi olarak biz bu projeyi takip edeceğiz. Şehrimizi ve Karadeniz’i gören bir ortama yapılacak olan bu proje içerisinde Kır kahvesi, restoran, spor alanları, mesire alanı, yürüyüş yolları, sosyal donatı alanları, otoparklar ve seyir terası olacak.”açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.