SON DAKİKA
Hava Durumu

“FINDIĞI ELİNOĞLUNUN VİCDANINA MAHKUM ETTİNİZ”

Ziraat Mühendisi ve Saadet Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Haluk Şensoy, Rekabet Kurumu’nun yabancı şirket Ferrero ile kararına sert tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
“FINDIĞI ELİNOĞLUNUN VİCDANINA MAHKUM ETTİNİZ”

Şensoy; “Dava sonuçlanmış ve elinoğlu daha yaramazlık yapmayacağının taahhüdünü vermiş bize. Milyonlarca insanın ekmek yediği bir sektörü elinoğlunun vicdanınada mahkum ettinizya en sonunda hepinize helal olsun.” ifadelerine yer verdi. 

Şensoy, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı eleştiride; “Dünyada sahip olduğumuz yegane  Tekel ( dünyada üretimin yarısından fazlasını üreten) ürünümüz fındıktır. Binlerce yıllık devlet kültürü olan ve dünyaya yüzlerce yıl hükmeden bu necip milletin bu eşsiz ürününün, yetiştirmesini, işlemesini vede pazarlamasını beceremeyipte 2014 yılında elinoğlunu direk ülke içerisine sokmak ve bu ürünü ona devretmek.” diye konuştu. 

“DAHA YARAMAZLIK YAPMAYACAĞININ TAAHHÜDÜNÜ VERMİŞ”

Şensoy, yıllar önce olacakları bildiklerini ve dile getirdiklerini belirterek: “Biz o yıllarda haykırdık olacakları biliyorduk ama diğer hiç kimse sektör dahil ağzını açıpta 2 kelime edememişlerdi. O yıldan sonra tehlike ve korkularımızın hepsini bize elinoğlu yaşattı. Sonra onu biz şikayet ettik rekabet kuruluna, dava sonuçlanmış ve elinoğlu daha yaramazlık yapmayacağının taahhüdünü vermiş bize. Milyonlarca insanın ekmek yediği bir sektörü elinoğlunun vicdanınada mahkum ettinizya en sonunda hepinize helal olsun. Gerçekten çok utanıyorum.” açıklamasına yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.