SON DAKİKA
Hava Durumu

“GALERİCİLER SİTESİ FATSA’NIN EKONOMİK ALTYAPISINI GÜÇLENDİRECEK”

Fatsa Galericiler Derneği Başkanı Hikmet Zerey ve dernek üyeleri Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
“GALERİCİLER SİTESİ FATSA’NIN EKONOMİK ALTYAPISINI GÜÇLENDİRECEK”

Ziyarette Galericiler Sitesi Projesi ile ilgili bilgi veren Başkan Kibar: “Galericiler Sitesi projesi, Fatsa'nın ticari ve ekonomik altyapısını güçlendirecek önemli bir adımdır. Bu alanda yapılan çalışmaların, esnafımızın daha iyi şartlarda iş yapmasını sağlayarak şehrimizin kalkınmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz.” dedi.

Başkan Kibar ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda: “Fatsa Galericiler Derneği Başkanı Hikmet Zerey ve dernek üyeleri, nazik ziyaretleriyle bizleri onurlandırdılar! Bir araya gelerek, galerici esnaflarımız için söz verdiğimiz önemli adımın detaylarını görüştüğümüz  heyecan verici bir buluşma gerçekleştirdik.” diye konuştu.

“ESNAFIMIZA DAHA İYİ İŞ İMKANI SUNACAK”

Fatsa'nın otomotiv sektöründe önemli bir yere sahip olan galerici esnafını desteklemek adına, Galericiler Sitesi alanının meclisten geçirebileceklerini ifade eden Başkan Kibar; “Bu adım, sektörün gelişimine katkı sağlayacak ve esnafımızın iş yapma koşullarını iyileştirecektir. Galericiler Sitesi projesi, Fatsa'nın ticari ve ekonomik altyapısını güçlendirecek önemli bir adımdır. Bu alanda yapılan çalışmaların, esnafımızın daha iyi şartlarda iş yapmasını sağlayarak şehrimizin kalkınmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Fatsa Galericiler Derneği Başkanı Hikmet Zerey ve dernek üyelerine ziyaretleri için teşekkür ederiz. Birlikte, Fatsa'nın otomotiv sektöründe daha ileriye gitmek için çalışmaya devam edeceğiz!” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.