SON DAKİKA
Hava Durumu

“GELECEĞE YÖNELİK ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ” 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü tarafından hazırlanan ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen “Apiterapi Turizm Öncelikleri ve Apiterapi Ürünleri” eğitim projesi kapsamında bilgilendirme toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
“GELECEĞE YÖNELİK ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ” 

Toplantı ile ilgili Başkan Kibar:“Şehrimizin arıcılığın başkenti haline gelmesi için önemli adımlar attık.” dedi.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Başkan Kibar, tarım ve turizm entegrasyonunda geleceğe yönelik önemli adımlar attıklarını ifade ederek; “Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü tarafından hazırlanan ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen “Apiterapi Turizm Öncelikleri ve Apiterapi Ürünleri” eğitim projesi kapsamında; Hacettepe Üniversitesi HARÜM Başkanı Prof. Dr. Aslı Özkırım, Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Şeref Cınbırtoğlu, Fatsa İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vedat Aydoğan, Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu, Ordu İl Tarım ve Hayvancılık Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Murat Kuzu Eğitimci ve Doğa Fotoğrafçısı Mustafa Ertekin’in katılımları ile Apiturizm ve Apiterapi konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik.” diye konuştu.

 

“FATSA ARICILIĞIN BAŞKENTİ OLACAK”

Fatsa’nın Apiturizm Destinasyonu’nda başlangıç noktası olarak öne çıktığını kaydeden Başkan Kibar: “Projemizin Hacettepe Üniversitesi Sertifikasyon programına dahil edilip, şehrimizin arıcılığın başkenti haline gelmesi için önemli adımlar attık. Apiterapi ve Apiturizm projesinin gelecekteki en önemli halkasının Fatsa ve Ordu olacağına, özellikle Ordu balının dünya çapında önemli bir değer olacağına inanıyorum. Projenin yazılmasından uygulanmasına kadar emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.