SON DAKİKA
Hava Durumu

GÖLKÖY’E KADIN ELİ DEĞECEK!

Ordu’nun Gölköy ilçesi Hürriyet Mahallesi’ne muhtar adayı olan Hacer Avcı kadınların üretimde var olduğu gibi, yönetimde de var olması için aday olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
GÖLKÖY’E KADIN ELİ DEĞECEK!

Avcı Hürriyet Mahallesi’ne koltukta oturmak için değil, hizmet etmek için aday olduğunu kaydetti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde köy ve mahallelerde muhtarlık için adaylar tek tek ortaya çıkmaya devam ediyor. Gölköy ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde adaylığını açıklayan Hacer Avcı hayali, “Siyasetten toplumun her kademesinde kadınların görünür olması” olduğunu ifade etti.
 
Toplumda kadınlara karşı hala bazı ön yargıların olduğunu kaydeden Avcı: “Mahallemizde onlarca muhtar adayı ortaya çıkmaya başladı. Kendi mahallemde şimdilik hepsi erkek. Bende ‘kadından muhtar olmaz’ düşüncesini yıkmak için muhtar adayı oldum.
 
“PARA PEŞİNDE DEĞİLİZ”

Mahallesinde çeşitli problemlerin olduğunu kaydeden Avcı, çözüm bulmak için gerekli bilgiye ve deneyime sahip olduğunu ifade etti. Avcı: “Kadınlar üretimde var olduğu gibi, yönetimde de var olması için adayım. Kadın yöneticiler çok az, bu oranı değiştirmek için adayım. Hürriyet Mahallesi’ne Kadınları ötekileştiren sisteme karşı olduğumuz için, kadınların gücünü göstermek için adayım. Para peşinde değiliz, kadınların daha fazla söz sahibi olması için kolları sıvadık. Gelin siz de bizi destekleyin, kazanan Hürriyet Mahallesi olsun!” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.