SON DAKİKA
Hava Durumu

“GÖLKÖY İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Gölköy Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında Gölköylülerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
“GÖLKÖY İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

Hamarat programda yaptığı konuşmasında:“Gölköy'ümüz için hep birlikte canla başla çalışacağız.” dedi. 

31 Mart yerel seçimlerinin son virajında belediye başkan adaylarıyla birlikte partililer yoğun mesaisine devam ediyor. Bu kapsamda Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Gölköy Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında Gölköylülerle buluştu. Yoğun katılımın olduğu programda Hamarat yaptığı konuşmasında Cumhur İttifakının seçimlerde büyük zafer elde edeceğini söyledi. 

“BİRLİKTE ZAFERE ULAŞACAĞIZ” 

Hamarat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Bu günkü iftarımızı Belediye başkanımız ve başkan adayımız Fikri Uludağ, İlçe başkanımız Süleyman Erkoç ve MHP İlçe başkanı Ali Mert ile Gölköyümüzün güzel insanlarıyla birlikte açtık. En büyük gücümüz; birliğimiz. Gölköy'ümüz için hep birlikte canla başla çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakı ruhuyla Gölköy'de zafere doğru ilerliyoruz. Rabbim beraberliğimizi güçlü, birliğimizi daim eylesin.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.