SON DAKİKA
Hava Durumu

GÜNDOĞAR AYBASTI’NIN TALEPLERİNİ HAMARAT’A İLETTİ

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar TBMM’de Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat’ı ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
GÜNDOĞAR AYBASTI’NIN TALEPLERİNİ HAMARAT’A İLETTİ

Ziyaretle ilgili Milletvekili Hamarat yaptığı açıklamada: “Aybastı’mızın ihtiyaçlarını hemşehrilerimizin taleplerini başkanımız ile birlikte yakından takip ediyoruz.” dedi. 

31 Mart yerel seçimlerinde Aybastı Belediye Başkanı seçilen İzzet Gündoğar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda TBMM’de Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat’ı ziyaret ederek ilçeye yapılacak yatırımlar için destek istedi. 

“ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyaretle ilgili Milletvekili Hamarat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Aybastı Belediye Başkanımız İzzet Gündoğar Gazi Meclisimizde misafirimiz oldular. Aybastı’mızın ihtiyaçlarını hemşehrilerimizin taleplerini başkanımız ile birlikte yakından takip ediyoruz. Güzel şehrimiz Aybastı için çalışmaya, üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Aybastımızın güzel insanlarına selam olsun.” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.