SON DAKİKA
Hava Durumu

HAYDİ ORDU MİNE’YE UMUT OL!

Geçtiğimiz yıl yaşadığı talihsiz bir kaza sonucu sağ kolunu kaybeden 32 yaşındaki 2 çocuk annesi Mine Tokat’lıya yeni bir umut doğdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
HAYDİ ORDU MİNE’YE UMUT OL!

Talihsiz kadının yeniden hayata ve çocuklarına sarılabilmesi için uygulanacak 112 bin Euro maliyetli yapay kol tedavisi için Valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı. 

Ordu’nun Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde geçtiğimiz 14 Ağustos tarihinde yaşadığı feci kaza sonrası sağ kolunu fındık patozuna kaptırarak kaybeden 32 yaşındaki Mine Tokat hayata tutunmaya çalışıyor. 7 ay boyunca zorlu tedavi süreci geçiren genç kadının kolunu diktiler fakat olmadı. Sayısız ameliyat ve çok zorlu dönem geçiren Tokat’lı mücadelesi kaybetmeyerek, 2 çocuğu için hayata yeniden tutunmaya çalışıyor. 

YAPAY KOL İLE HAYATA TUTUNABİLECEK

32 yaşında genç kadının yapılan tetkikler sonucu, kolunun protez kol takılmasına uygun olduğu sonucuna varıldı. Toplam maliyeti 112 bin Euro'yu bulan tedavi için Ordu Valiliği onaylı yardım kampanyası başlatıldı. Ayrıca konuyla ilgili fitre, zekâtların  buraya aktarılabileceği fetvası resmi kurumlar tarafından açıklandı. 

YENİDEN ÇOCUKLARINA VE HAYATA SARILABİLECEK!

Mine Tokat’lı uygulanacak yapay kol tedavisi için gereken 112 bin Euro’nun tamamlanmasıyla yeniden çocuklarına ve hayata sarılabilecek. Genç kadına sizde destek olmak isterseniz Valilik Onaylı başlatılan yardım kampanyasına aşağıdaki banka hesabından bağışta bulunabilirsiniz. 

TR940020500009922601200001
Kuveyttürk
MİNE TOKAT

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.