SON DAKİKA
Hava Durumu

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Muharip Gaziler Derneği Fatsa Temsilcisi Hasan Basri Dağlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2024 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Başkan Kibar ziyaretle ilgili: “Gazilerimiz, vatanımızı korumak için canlarını ortaya koymuş, kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla tarihimize ışık tutmuş değerli insanlardır.” dedi.

Her fırsatta şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Başkan Kibar’a Muharip Gaziler Derneği Fatsa Temsilcisi Hasan Basri Dağlıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinden yeni hizmet dönemi için hayırlı olsun ziyareti geldi.

“GAZİLERİMİZ TARİHİMİZE IŞIK TUTMUŞ KAHRAMANLARIMIZDIR”

Ziyaretle ilgili Başkan Kibar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Muharip Gaziler Derneği Fatsa Temsilcisi Hasan Basri Dağlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Cafer Yıldız, Hasan Yıldız, Ali Kuzu Öztürk, Mahmut Akbolat ve Yılmaz İyinik hayırlı olsun ziyaretimizde bulundular. Gazilerimiz, vatanımızı korumak için canlarını ortaya koymuş, kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla tarihimize ışık tutmuş değerli insanlardır. Onların dualarını almak ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek bizim için çok önemlidir. Nazik ziyaretleriyle bizleri onurlandıran değerli gazilerimize teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte mutlu, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.