SON DAKİKA
Hava Durumu

KARADENİZ’DE İLK OLAN PROJE FATSA’YA YAPILIYOR

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Başköy Mahallesi’nde yapımı devam Özel Eğitim Anaokulu inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
KARADENİZ’DE İLK OLAN PROJE FATSA’YA YAPILIYOR

Başkan Karataş ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda: “Okulumuz proje olarak Karadeniz Bölgesi’nin tek örneği oldu ve hayırlısıyla yeni öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.“ dedi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Fatsa’nın Başköy Mahallesi’nde yapımına başlanılan Özel Eğitim Anaokulu inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Yürütülen çalışanları yerinde inceleyen FATSO Başkanı Tayfun Karataş yetkililerden bilgi aldı. Karataş’a ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve Giyim Eşyaları Odası Başkanı Meltem Dur eşlik etti. 

“MEMLEKETİMİZ İÇİN, EVLATLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Başkan Karataş: “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, değerli ağabeyim Saygın Atinkaya ve Giyim Eşyaları Odası Başkanımız Meltem Dur hanımefendi ile birlikte, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ilçemiz Başköy mahallesinde yapılarak özel evlatlarımıza ve onların çok kıymetli ailelerine kazandırılacak olan Özel Eğitim Anaokulumuzun inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Okulumuz proje olarak Karadeniz Bölgesi’nin tek örneği oldu ve hayırlısıyla yeni öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak. Memleketimiz için, evlatlarımız için çalışıyoruz. Proje için başta değerli katkılarından dolayı Birlik Başkanımız, kıymetli ağabeyim M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, sürece emek veren herkese minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.