SON DAKİKA
Hava Durumu

KIRAN: “ORDU’MUZA HAYIRLI OLSUN”

Ordu'da geçtiğimiz aylarda yıkımı yapılan 140 kişi kapasiteli Ahmet Cemal Maden Huzurevi inşaatının yapım çalışmaları için ilk kazma vuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
KIRAN: “ORDU’MUZA HAYIRLI OLSUN”

Müjdeyi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yarımcısı Ordulu hemşehrimiz Yavuz Selim Kıran: “Ordu’muza yakışır şekilde, modern ve çağın gereklerine uygun olarak planladığımız yeni Huzurevimizin hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Ordu Ahmet Cemal Maden Huzurevi geçtiğimiz aylarda yıkılarak merkezde kalan 140 kişi geçici olara başka yere taşınmıştı. Yapımına 1980’li yıllarda başlanan Ahmet Cemal Maden Huzurevi 1990’lı yıllarda hizmete açılmıştı. Karadeniz Bölgesi’nin ilk huzurevlerinden olma özelliği taşıyan merkezin projesi Almanya’da bir huzurevinden alınmıştı. Altınordu Akyazı Mahallesi’nde aynı yere yapılacak olan yeni 100 kişi kapasiteli huzurevi için ilk kazma vuruldu. Yeni huzurevinin iki  yılda tamamlanması bekleniliyor.

“İLK KEPÇEYİ VURDUK”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yarımcısı Ordulu hemşehrimiz Yavuz Selim Kıran müjdeyi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Kıran: “Geçtiğimiz günlerde ihalesini gerçekleştirdiğimiz Altınordu Ahmet Cemal Mağden Huzurevi binamızın inşaatına bu sabah itibarıyla ilk kepçeyi vurduk. Ordu’muza yakışır şekilde, modern ve çağın gereklerine uygun olarak planladığımız yeni Huzurevimizin hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” diye konuştu. 
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.