SON DAKİKA
Hava Durumu

KUMRU’DA BAŞKAN YALÇUVA FARKI

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva yerel seçimlerin ardından hizmet seferberliğine ara vermeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
KUMRU’DA BAŞKAN YALÇUVA FARKI

Başkan Yalçuva yürütülen çalışmalarla ilgili; “Ekiplerimiz yaşanılır bir Kumru inşa etmek için kentimizin dört bir yanında özveriyle çalışmaya devam ediyor.” dedi. 

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Ordu’da en yüksek oyla yeniden belediye başkanı seçilen Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ilçenin birçok noktasında hizmet seferberliğine hız kesmeden devam ediyor. Yalçuva yürütülen çalışmalarla ilgili; “Ekiplerimiz yaşanılır bir Kumru inşa etmek için kentimizin dört bir yanında özveriyle çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kumru Belediyesi ve Kumru Müftülüğü işbirliği ile Kız Kur’an Kursu inşaatı için temel altı zemin sağlamlaştırma çalışmaları gerçekleştirildi. Kent meydanında çardak yapımı ve peyzaj çalışmaları devam ediyor. Samur Mahallesi 1. 2. 3. Sokaklarda doğalgaz servis kutusu montaj çalışmaları devam ediyor.” diye konuştu. 

DOĞALGAZ VE ULAŞIM ÇALIŞMALAR
Başkan Yalçuva ilçede devam eden doğalgaz ve ulaşım çalışmalarıyla ilgili ise; “Karacalı Mahallesi Cevat Korkmaz Caddesi’nde 2. Etap doğalgaz altyapı çalışmaları ve servis kutusu montaj çalışmaları tamamlandı. Ergentürk Mahallesi’nde beton yol çalışmaları gerçekleştirildi. Yalnızdam Mahallesi Kıran Sokak’ta beton yol çalışmaları gerçekleştirildi. Demircili Mahallesi’nde beton yol çalışmaları gerçekleştirildi. Karacalı Mahallesi Korgan Caddesi’nde yaya yolu çalışmaları gerçekleştirildi. Tekkeköy Mahallesi 1. Sokak’ta yol bakım onarım çalışmaları tamamlandı. Karacalı Mahallesi Cevat Korkmaz Caddesi’nde üst yapı çalışmaları devam ediyor. Kınalıkent Sitesi ve kapalı semt pazarında genel temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. İbadethane temizlik çalışmalarımız kapsamında Fizme Mahallesi Büyük Camii, Fizme Mahallesi Çavdar Camii, Fizme Mahallesi Çakıllı Camii, Duman Mahallesi Camii, Eskiçokdeğirmen Mahallesi Merkez Camii ve Yukarıdamlalı Pelitli Camii’nde genel temizlik işlemi gerçekleştirildi.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.