SON DAKİKA
Hava Durumu

KUMRULU DOKTORUN YENİ KİTABI GENÇ DOKTORLARA IŞIK TUTACAK

Ordu Kumrulu Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Nuh Evin'in editörlerinden biri olduğu "Temel Flep Cerrahisi" isimli yeni kitabı  yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2023 19:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
KUMRULU DOKTORUN YENİ KİTABI GENÇ DOKTORLARA IŞIK TUTACAK

İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde Dr. Öğretim Üyesi olarak çalışan ve bilimsel ve yenilikçi kimliğiyle alanında ön plana çıkan Dr.Nuh Evin'in Temel Flep Cerrahisi kitabında rekonstruktif cerrahide en çok ihtiyaç duyulan flepler ile ilgili en güncel bilgiler içeriyor.
Yanık, travma ve tümör sonrası gelişen doku ve kemik kayıplarını yeniden onarmak için plastik cerrahlar "flep" adı verilen dokuları hastaya zarar vermeden hastanın belli bölgelerinden alarak özel mikrocerrahi işlemlerle hastalığın olduğu alana naklederek  tedavi ederler. Bu kitap özellikle mesleğe yeni başlayan genç doktorlara ışık tutmak amacıyla en yeni ve güncel doku aktarım tekniklerini içeriyor.
Kitabın editör ve bölüm yazarlarında biri olan Op. Dr.Nuh Evin daha önce de Ordu Devlet Hastanesi ve Konya Eğitim ve Araştırma hastanelerinde plastik cerrahi uzmanı olarak görev yapmıştı.

Haber Merkezi

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.