SON DAKİKA
Hava Durumu

“MİLLİ GÖRÜŞ’Ü İNŞALLAH İKTİDAR YAPACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Ordu’ya çıkarma yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2023 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2023 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
“MİLLİ GÖRÜŞ’Ü İNŞALLAH İKTİDAR YAPACAĞIZ”


Bir dizi ziyaretler kapsamında Ordu’ya gelen Genel Başkan Fatih Erbakan, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerine giderek vatandaş ve esnaf buluşmaları gerçekleştirdi. 
Yeniden Refah Partisi tarafından organize edilen ziyaret programı kapsamında Altınordu ve Fatsa ziyaretleri sonrasında Ünye’ye giden Başkan Erbakan, “yerel seçimlerde yeniden refah’ı ve milli görüş’ü iktidar yapacağız.” dedi.
Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda partilileri tarafından karşılanan Genel Başkan Erbakan, 15 Temmuz meyanına yürüyerek geçerken esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla ayak üstü sohbet etti.  
Yeniden Refah Partisi’ne ilginin her geçen gün arttığını vurgulayan Genel Başkan Erbakan, Parti’nin 15 Temmuz Meydanı’ndaki üye kayıt standını ziyaret ederek parti üye formlarını bizzat kendisi imzaladı. 
15 Temmuz meydanında vatandaşlara hitap eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan “Gittiğimiz her yerde Cenab-ı Allah’a şükürler olsun Yeniden Refah Parti’mize olan ilginin ve desteğin her geçen gün arttığını açık bir şekilde görüyoruz. İşte bugün Ünye’de, Fatsa’da, Altınordu’da ve Ordu’nun ilçelerinde dün de Giresun merkezde ve ilçelerinde biraz evvel değerli başkanımızın ifade ettiği gibi üye kaydı yapmaktan esnafı ziyaret etmeye vakit bulamayacak bir noktadayız.”
“Milletimizi açık bir şekilde kurtuluşun ve Umut’un adresi olarak Yeniden Refah Partisi’ni görüyor. Geleceğin iktidar partisi olarak Yeniden Refah Partisi’ni görüyor.

Nedeni ise 54. Hükümette bunu biz başardık yeniden başaracak kadroların bizde olduğunu vatandaşlarımız görüyor. Aynı zamanda Parti’mizin parlayan yıldız olduğunu, milletimizin umudu olduğunu, son iki ayda Eylül ve Ekim ayları içerisinde Türkiye genelinde 50 bine yakın yeni üye kaydıyla 260 binden 310 bine çıktık. Bu ne demektir iki ay gibi kısa sürede yüzde 20 büyüme demektir. Şimdi bu hızla ve tempoyla aynen devam edeceğiz ve Mart ayındaki yerel seçimlere 400 binin üzerinde üye ile inşallah gireceğiz  ve yerel yönetimlerde Yeniden Refah’ı, Milli Görüş’ü inşallah iktidar yapacağız.” 
Yeniden Refah Partisi Ordu il Başkanı Adem Ağca, “Yeniden Refah Partisi’nin zamanı geldi diyoruz ve Ünyelilerden desteklerini esirgememelerini bekliyoruz. Bu vesile ile organizasyonda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. 
Yeniden Refah Partisi Ünye ilçe Başkanı Hayati Balcı, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ı Ünye’de ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını belirterek, Ünyelilere yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Haber: İslam DURAN

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.