SON DAKİKA
Hava Durumu

MUHTAR BANKA PROMOSYONUNU ÇOCUKLARA BAĞIŞLADI

Fatsa’nın Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yener Dikbaş, bankalar tarafından muhtarlara verilen 42 bin 500 liralık promosyonunu mahallede yaşayan çocuklara bağışladı. Muhtar Dikbaş’ın örnek davranışı ise takdirle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
MUHTAR BANKA PROMOSYONUNU ÇOCUKLARA BAĞIŞLADI

Muhtar Dikbaş konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklama: “26 Haziran 2024 günü Kurtuluş Mahallesi Muhtarlık Parkında yavrularımıza yemek organizasyonumuz vardır. Yapı kredi bankasından alacak olduğum 42 bin 500 lira maaş promosyon paramızı evine et girmeyen engelli kardeşlerimizin yetim yavrularımızın kaynaşmasında kullanacağız. Bir kaç tanede tekerlekli sandalye alacağız.” dedi.

“MUHTAR MAAŞIMIZI YETİM ÇOCUKLARIMIZA BAĞIŞLAYACAĞIZ”

Düzenlenen etkinliğe bütün çocukların davetli olduğunu ifade eden Muhtar Dikbaş: “Engelli yavrularımız, muhtar yardımcılarımız tarafından evlerinden alınıp, evlerine kadar bırakılacaktır. Ayrıca iki yıl boyunca her ay düzenli alacağımız maaşımızı da yetim yavrularımızın ihtiyaçlarında kullanma sözü vermiştik. Şu ana kadar her ay bu parayı da bu yolda harcadık. Muhtarlık da gönül işidir.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.