SON DAKİKA
Hava Durumu

ORDU’DA HUZUREVİ İNŞAATI BAŞLIYOR 

Ordu’nun Altınordu ilçesinde 102 kapasiteli Huzurevi yapım ihalesi gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
ORDU’DA HUZUREVİ İNŞAATI BAŞLIYOR 

Huzurevinin inşası 1697 m2 taban alanlı toplam 8255 m2 inşaat alanına sahip 30 adet çift kişilik 42 adet tek kişilik olmak üzere 102 kapasiteli modern huzurevi binası yapımına yer teslimimin ardından inşasına başlanacak.

Konuyla ilgili Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “İlçemizde uzun zamandır yapılması planlanan ve bugün ihalesi tamamlanan Huzurevinin inşası 1697 m2 taban alanlı toplam 8255 m2 inşaat alanına sahip 30 adet çift kişilik 42 adet tek kişilik olmak üzere 102 kapasiteli modern huzurevi binası yapım ihalesi bugün gerçekleşti. Yer teslimimin ardından inşasına çok yakın zamanda başlanacak.” dedi. 

“YENİ MÜJDELER PAYLAŞACAĞIZ”

Hamarat sürece büyük katkı sunan başta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir olmak üzere bakan yardımcısı  hemşehrimiz Yavuz Selim Kıran'a ve emeği geçenlere teşekkür ederek; “Ordu'muz için var gücümüzle, dayanışma içerisinde ayırmadan ayrıştırmdan çalışmaya devam edeceğiz. Yakın zamanda hemşehrilerimiz ile yine yeni müjdeler paylaşacağız. İnşaatına çok yakın zamanda başlanacak olan Huzurevinin Altınordu'muza hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.