SON DAKİKA
Hava Durumu

ORDU’DA RAMAZAN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Ordu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı denetimleri ara vermeden devam ediyor. Ordu’nun 20 ilçesinde eş zamanlı olarak düzenlenen denetimlerde mevzuata uygun olmayan işletmelere cezai işlem uygulandı. 

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
ORDU’DA RAMAZAN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla gıda üretim, gıda satış ve toplu tüketim yerlerine yönelik olarak Ordu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, 20 ilçede Ramazan ayı kapsamında işletmelerde sıkı denetimde bulundu.

Denetimlerle ilgili İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Ramazan dolayısıyla ilimizde faaliyet gösteren pastacılık ürünleri, unlu mamuller, ekmek ve ekmek çeşitleri, pide, tatlı, şeker ve şekerli mamuller, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri üretim/satış ve toplu tüketim yerlerinde resmi kontrollere devam ediyoruz.
Gıda güvenilirliğiyle ilgili ihbar ve şikâyetleriniz için, 174 Alo Gıda hattını arayabilir ya da diğer erişim kanallarımız olan Web Chat, Mobil Uygulama, e-Devlet, WhatsApp ihbar hattımız (501 174 0 174) ve e-posta ([email protected]) üzerinden irtibata geçebilirsiniz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.