SON DAKİKA
Hava Durumu

ORDU DAHİL 6 İLDE DEAŞ OPERASYONU: 31 GÖZALTI

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Ordu’nunda içerisinde yer aldığı 6 ilde terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyon kapsamında 31 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
ORDU DAHİL 6 İLDE DEAŞ OPERASYONU: 31 GÖZALTI

Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüklerince Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, Mersin ve Ordu olmak üzere 6 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonlar düzenlendiği bilgisini verdi.

“OPERASYONLARDA 31 ŞÜPHELİ YAKALANDI”

Bayram tatili boyunca gerçekleştirilen "Bozdoğan-46" operasyonlarında 31 şüphelinin yakalandığını açıklayan Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek. Kesintisiz 365 gün Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.