SON DAKİKA
Hava Durumu

“ORDU İÇİN OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
“ORDU İÇİN OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ”

Milletvekili Şanlıtürk ziyaretle ilgili; “Yeni dönemde ilimize yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İlimize ve hemşehrilerimize hizmet noktasında bütün paydaşlarla bir araya gelerek omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Milletvekili seçildiği günden bugüne yaptığı çalışmalarla Ordululardan tam not alan Şanlıtürk Ordu ve Ankara arasında köprü görevi görmeye devam ediyor. Ordu’nun sorunlarını ve taleplerini her fırsatta meclis kürsüsünden dile getiren Şanlıtürk yoğun mesaisini tam gaz sürdürüyor. 

“PLANLANAN PROJELER HAKKINDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

Şanlıtürk, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel ile birlikte yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Mehmet Hilmi Güler’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek, Ordu için yapılması planlanan yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretle ilgili Milletvekili Şanlıtürk; “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. M. Hilmi Güler’i ziyaret ederek yeni dönemde ilimize yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İlimize ve hemşehrilerimize hizmet noktasında bütün paydaşlarla bir araya gelerek omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.