SON DAKİKA
Hava Durumu

“ORDU’NUN AYDINLIK YARINLARI İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPIYORUZ”

Ak Parti Ordu Milletvekilleri Prof. Dr. Mahmut Özer, Mustafa Hamarat ile Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ORSİAD Başkanı İdris Altunel ve Yönetim Kurulu üyeleriyle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
“ORDU’NUN AYDINLIK YARINLARI İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPIYORUZ”

Milletvekili Hamarat: “Ordumuzun aydınlık yarınları için ortak akıl doğrultusunda işbirliği yapıyoruz.” dedi.

Milletvekili Hamarat düzenlenen program ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Ordumuzda istihdam sağlayan, katma değer üreten iş insanlarımızla istişareye kıymet veriyoruz. Ordumuzun aydınlık yarınları için ortak akıl doğrultusunda işbirliği yapıyoruz. Milletvekilimiz Mahmut Özer, İl Başkanımız Selman Altaş, ORSİAD Başkanı İdris Altunel, ORSİAD İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Poyraz, Karimex Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Albayrak, ORSİAD İstişare Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Pamuk, Şenocak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Cem Şenocak ile iftarda bir araya geldik.” İfadelerine yer verdi.

“ORDU’NUN YATIRIM OLANAKLARININ ARTTIRILMASINI DEĞERLENDİRDİK”

Ordu’nun önümüzdeki dönemde ihtiyaçlarını, istihdam ve yatırım olanaklarının artırılmasını değerlendirdiklerini kaydeden Hamarat: Ordu için çalışan, üreten ve emek veren tüm iş insanlarımıza yürekten şükranlarımı sunuyorum. Nazik iftar davetleri, misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.