SON DAKİKA
Hava Durumu

“ORDU VE FATSA İÇİN HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve Milletvekili Adayı İsa Yüksel Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 21:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 21:48
Kaynak: Haber Merkezi
“ORDU VE FATSA İÇİN HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Kibar ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada: “Geleceğe umutla bakarken, hep birlikte daha güçlü, daha yaşanabilir bir Ordu ve Fatsa için el ele vererek hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve hızlı başkalayan Başkan Kibar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kibar’a Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve Milletvekili Adayı İsa Yüksel eşlik etti.

“EL ELE VEREREK ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Kibar ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda: “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'i ilçe başkanımız Yasin Sarıçiçek, önceki dönem milletvekili adayımız İsa Yüksel ile  ziyaret ettik. Aynı ruhla, birlik ve beraberlik içinde  Ordu’muza ve Fatsa’mıza hizmet etmeye kararlı olduğumuzu bir kez daha vurguladık. Geleceğe umutla bakarken, hep birlikte daha güçlü, daha yaşanabilir bir Ordu ve Fatsa için el ele vererek hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.